Bugs

Escapar de l’àrbitre en FIFA Soccer

No va estar exempt de rebre el considerat glitch més graciós de la història futbolística, un que avergonyeix a les seves entregues modernes. Amb l’objectiu de brindar un toc de realisme, els desenvolupadors van permetre que l’àrbitre corregués cap al jugador per amonestar, donant-li també a aquest últim l’habilitat de moure lliurement. El resultat doncs, va resultar més ridícul del que s’esperava.

Els bugs del motor Ignite del FIFA

La saga comptava amb el Ignite, un motor no tan potent però que capaç d’esprémer el potencial de l’anterior generació de consoles a través d’un aspecte excel·lent … sempre que no deformarà als jugadors al mig de la partida.
Extremitats superelàstiques, unes expressions facials terrorífiques, i això sense comptar amb una col·lisió entre els models que ha fet les delícies de milions de YouTubers i els seus fans.

Els extraterrestres del primer FIFA per Switch

Pel que serà recordada aquesta edició va ser per els seus peculiars jugadors: alguns dels astres de la pilota van ser substituïts per entitats carbonitzades i altres fitxatges semblen haver-se bronzejat en algun planeta més enllà del nostre sistema solar.

FIFA19 està ple de reptilianos

Els nostres últims disbarats estan dedicats a les més recents propostes futbolera de Konami i EA Sports. D’una banda, és pràcticament normal que entre els centenars o milers de jugadors de ‘FIFA 19’ es coli 1 reptilià. O 2. És una qüestió d’estadística.

De fet, ja des de ‘FIFA 17’, el primer lliurament amb el motor Frostbite, es van començar a manifestar aquests inquietants éssers.

https://youtu.be/tBtngZrSwq4

Creative Commons License